(pedja, 28. novembar 2022 20:25) Svidja mi se sto ce Srbija biti stalno na svim spicama najzanimljivijih momenata svetskog. Stalno cemo gledati makazicu Brazila i lob Kameruna. (Dusan, 28. novembar 2022 20:23) (ћeljkovameli, 28. novembar 2022 19:40) # Imaљ ti vecih problema od utakmice Srbija - Svajcarska. Da zavrљiљ osnovnu љkolu, sto жe biti teze za tebe nego da Srbija pobedi Љvajcarsku, pa da onda dodjes ovde i komentarises.
(Nazad u osnovnu љkolu, 28. novembar 2022 20:23) Nije tacno ovo sto ste napisali, Svajcarska ima bolju gol razliku od nas za 2 gola. To znaci da moramo da ih dobijemo sa mimimum 2 gola razlike. Racunajte, nije toliko tesko. (Kimi, 28. novembar 2022 19:29) Ajde ti malo upotrebi mozak, nije toliko teљko. Ako mi damo njima gol onda i mi i oni imamo po -1 gol razliku pa se tada gleda meрusobni skor koji bi u tom sluиaju bio na naљoj strani. Nije teљko, jel da? (Stosone, 28. novembar 2022 19:45) Sta je sa vama dvojicom? Jel vi toliko ne kapirate da se prvo gledaju bodovi, pa u slucaju istog broja bodova tek onda gol razlika. Svajcarci imaju TRI boda, Srbija ima JEDAN bod. Sta se desava ako ih dobijemo? Odacu vam tajnu, imacemo bod vise, i nije bitna gol razlika.... (mr.
novembar 2022 20:27) a sada idemo da zgazimo Svajcarsku 3 0! ubedjen sam da propazimo lagano dalje (pera detlic, 28. novembar 2022 20:25) Ako cemo posteno Srbija je odlicno odigrala kvalifikacije, takodjer i LN, sta se u medjuvremenu desilo nasa posla, ali nesto smrdi I jos ako cemo postenije ta ista Svicarska danas nije sutnula na gol, Brazil je igrao sa 50 posto intenziteta manje nego protiv nas sto je i logicno jer ima u dzepu 3 boda i sa x bi imao 4 i dosta mu protiv Kameruna remi za prolaz. Ono je bila prva utakmica i grunuli su iz sve snage jer znaju da bi bili u problemu da nas nisu dobili. Znaci da su igrali kao protiv nas Svajcarci bi popili petardu jer i sa ovakvom igrom su lako mogli i do 3:0. Trece, kakvi smo da smo vise smo pokazali protiv Kameruna nego Svajcarci dali smo 3 gola i imali 3-4 zicera, a sta su oni uradili protiv Kameruna nista! Ne vidim znaci da je Svajcarska bolja od nas.
Slabiji su nego prije 4 godine. Igracemo za gol vise, ofanzivno smo bolji, defanzivno slabiji, pa. idemo neka bude 5:4, mozemo brate primiti ali mozemo i dati. Ne potcjenjujem nikoga ali stvarno ne znam kako bi to Brazil mogao da izgubi od Kameruna, kako da odigraju, sa kojim sastavom, zaista ne vidim nacin da tu Brazil ne odigra bar x cak i da izadju bez golmana, da Kamerunu igra X, mozda bi imali sanse ovako Brazil nece dozvoliti blamazu inda izgubi. Nismo nesto mi al nisu ni Sajdzije. Mozemo prociSamo. da Piksi prestane praviti gluposti.
novembar 2022 22:41) Bolje i vama da ne prolazite grupu kao drugi. Љpanija vam redovno daje 5 ili 6 komada. Misli o svojima, ostavi nas na miru. (Dogodine u Kninu, 28. novembar 2022 22:41) Srbija - Љvajcarska 3:1 (black, 28. novembar 2022 22:40) Никад се због фудбала нисам изнервирао као данас. С Бразилом нисам. Сво време сам давао подршку Пиксију и нашим играчима и даље настављам у подршци. После пораза сам рекао да је то била мање битна утакмица по резултату. Болело ме је то што су навијачи ударили по играчима и Пиксију негативним коментарима.
Srbija vs. Švajcarska - Formula 1 2023 | SP Qatar 2022
BBC prognozira: Srbija će pobediti Švajcarsku - Sport - Danas
Od utorka neće biti fudbala po ceo dan: Evo kada igraju Srbija
wolf, 28. novembar 2022 20:20) Svajcarska je ozbiljna zemlja koja sistematski i planski radi na svojoj reprezentaciji. Kao rezultat toga, igraju peto uzastopno svetsko prvenstvo pri cemu samo 2010. nisu prosli grupu. A mi? Eto, to ce vam reci razvoj utakmice u petak. (DC, 28. novembar 2022 20:20) A da obojica pogledate tabelu prvo onda bi vidjeli da љvajcarci imaju 3 boda a mi 1. Ako ih pobjedimo i 1:0 oni жe i dalje imati 3 boda a mi 4 tako da golovi nisu bitni. (N1vaders, 28. novembar 2022 20:17) (rvat, 28.
Ako prodju uspeh i sve dalje nije bitno, ako ne i dalje sve to nije loљe. Nadam se prolazu Hrvata i pobedi Srbije. Idemoooo (drula, 29. novembar 2022 04:44) Nadam se da protiv Љvajcarske opet igramo u beloj opremi. Atomski fudbal! (B, 29. novembar 2022 03:35) Svajcarcima treba samo bod a uzeжe sva tri jer smo mi oиajni. Kad smo od raspalog Kameruna primili tri gola od Љvajcarske moћemo oиekivati barem joљ tri. (bddnn, 29.
Fudbalska utakmica Srbija - Švajcarska - Aladin Tours
Mitrović optimističan pred meč Srbija-Švajcarska - Novosti
UZBUNA, SRBIJA BEZ POLA TIMA! Počelo je, Švajcarci
Portugal je slaba ekipa koja ћivi na staroj slavi. Pa njima je danas igrao Pepe igraи sa 39 godina (ne nije greљka 39 godina da ponovim). Ronaldo nije ni blizu onog љto je bio. Muжili su se danas sa Urugvajem koji je zadnji u grupi sa 1 bodom. Urugvaj nije loљ ali nisu bas puno pokazali. I Portugal se muиio na kraju jedan gol iz igre i poklonjen penal. Srbija bi mogla da dobije Portugal ako bi svi igraжi bili zdravi i bez kartona. (pepe39, 29.
novembar 2022 20:32) Lupaљ gluposti. Niti su Љvajcarci niћa liga za nas (tu smo negde, oni verovatno malo bolji), niti je Brazil-Kamerun rezultatski beznaиajna utakmica. Ako Brazil izgubi od Kameruna onda rizikuje da izgubi prvo mesto u grupi u sluиaju da Љvajcarska pobedi nas. Sumnjam da жe se zezati s time, pogotovo љto je fudbal za Brazilce ipak neљto mnogo viљe od igre. (Milutin, 28. novembar 2022 21:03) Ako Brazil pusti Kamerun idu na 6 poena i gol razliku od 3:1 na primer. U sluиaju da Љvajcarci pobede isto жe imati 6 poena i moguжe je da prestignu Brazil.
Zvezda obezbedila prenos utakmice Srbija - Švajcarska, po
novembar 2022 08:02) Da smo svi zdravo i.. bole nas! (Peљmerga, 29. novembar 2022 07:53) samo treba da dano jedan viљe od Љvajcaraca!!! Moћemo mi i dva viљe!! (pa to je lako, 29. novembar 2022 07:51) Sa ovom igrom ne moћe da prodje nikako, pogotovo љto moћda bude trebalo dva razlike da ne zavisi opet od Brazila. Ne znam gdje se izgubila ona igra sa Portugalom, Svedskom i Norveљkom. Otkud ovoliko lutanje u postavi? (BH Srbin, 29. novembar 2022 07:49) @ Brazil Kameron Srbija Љvica (ja, 28.
SRBIJA I ŠVAJCARSKA - ČIN DRUGI: Šta se sve promenilo